Välkommen till förbundskonferens 2019

Program finns på denna länk

Förbundskonferensen är fullbokad.

Den 7-8 februari 2019 bjuder Svenska Vård in till vår årliga förbundskonferens med tillhörande förbundsstämma och middag som går av stapeln i centrala Stockholm. Vid konferensen delas även 2018 års upplaga av Svenska Vårds hederspris ut under festliga former.

Årets tema är förnyelse och hur vi tillsammans skapar vård och omsorg i världsklass. Strålkastaren riktas denna gång mot alla våra ambitiösa medlemsföretag och de utmaningar men även möjligheter som finns inom välfärden. Under konferensen kommer du som deltagare ges möjlighet att utbyta erfarenheter, inhämta kunskap och knyta kontakter med medlemmar i Svenska Vård, myndighetsföreträdare och andra intressanta gäster. Ett gyllene tillfälle att fördjupa ditt nätverk!

Vid sidan av deltagare från våra medlemsföretag medverkar bland annat IVO för samtal om de nya tillståndskraven och Swedish Standards Institute (SIS) som ska presentera den nya HVB-standarden Svenska Vård med flera arbetat fram. Som avslutning ska även framtidsstrategerna från Kairos Future ge oss en inblick i hur branschens privata och offentliga aktörer kan skapa ett mer resurseffektivt välfärdssystem i ett allt smartare framtida samhälle.

Programmet finns på denna länk och uppdateras löpande.

Förbundskonferensen är en mötesplats som stärker dig i din yrkesroll. Tillsammans är vi en stark kraft i utvecklingen av branschen och genom att träffas och dela med oss av kunskap och erfarenheter kan vi ta oss an framtidens utmaningar med gemensamma krafter.

Varmt välkommen med din anmälan i formuläret nedan!

När?
Start med lunch klockan 12.00 torsdagen den 7 februari
Slut efter lunch klockan 13.00 fredagen den 8 februari

Var?
I år håller vi till på Hotell Birger Jarl i centrala Stockholm

Hur?
Konferensen inleds med lunch och avslutas med lunch. Däremellan konfererar vi, möter andra företagare i branschen, delar ut Svenska Vårds hederspris och äter en god 3-rätters middag samtidigt som vi blir underhållna. Det kommer även att finnas utställare på plats med inspirerande idéer och erbjudanden.

Vad kostar det?
För medlemspriset 995 kronor ingår allt i konferensen: luncher, fika, 3-rätters middag, underhållning och trevligt sällskap. Även icke-medlemmar är så klart välkomna och betalar då ett pris på 1195 kr.

Var kan jag sova?
För den som är i behov av sängplats finns kraftigt rabatterade priser på hotellet där vi håller konferensen. Boka direkt reservation@birgerjarl.se eller ring bokningen på 08-671 810 och ange bokningskod 2728447. Vi har reserverat 25 enkelrum som kan bokas med rabatterat pris till och med 2019-01-07. Rummen går åt ganska fort så passa på att boka så att ni inte blir utan.

Hur ser programmet ut?
Temat är som sagt förnyelse och fokus kommer att riktas på utbyte av erfarenheter och kunskap mellan våra medlemsföretag och andra deltagare. I programmet medverkar bland annat IVO, Swedish Standards Institute (SIS), Kairos Future samt ett flertal av Svenska Vårds medlemsföretag. Programmet finns på denna länk och  uppdateras löpande.

När hålls förbundsstämman?
Förbundsstämman kommer att hållas 7 februari klockan 17.00 och separat kallelse skickas ut två månader innan detta datum.