Välkommen till förbundskonferens 2020

Förbundskonferensen är fullbokad.

Den 6-7 februari 2020 bjuder Svenska Vård in till vår årliga förbundskonferens med tillhörande förbundsstämma och middag som går av stapeln i centrala Stockholm. Vid konferensen delas även 2019 års upplaga av Svenska Vårds hederspris ut under festliga former.

Program finns på denna länk

I huvudet på uppdragsgivaren

Årets konferens fokuserar på våra uppdragsgivare och hur vi tillsammans skapar vård och omsorg i världsklass. Några viktiga frågeställningar som kommer att belysas är:

  • Hur resonerar våra beställare i kommuner och regioner när avtal ska slutas?
  • Vilka bevekelsegrunder ligger bakom de upphandlingar som formas inom vår sektor?
  • Vad ser våra brukare och klienter som viktigast i sin vardag när vi tillhandahåller vård och omsorg?

Under konferensen kommer du som deltagare ges möjlighet att utbyta erfarenheter, inhämta kunskap och knyta kontakter med medlemmar i Svenska Vård, myndighetsföreträdare och andra intressanta gäster. Ett gyllene tillfälle att fördjupa ditt nätverk!

Programmet för dagarna uppdateras löpande och finns på denna länk

Förbundskonferensen är en mötesplats som stärker dig i din yrkesroll. Tillsammans är vi en stark kraft i utvecklingen av branschen och genom att träffas och dela med oss av kunskap och erfarenheter kan vi ta oss an framtidens utmaningar med gemensamma krafter.

Varmt välkommen med din anmälan i formuläret nedan!

När?
Start med lunch klockan 12.00 torsdagen den 6 februari
Slut efter lunch klockan 13.00 fredagen den 7 februari

Var?
I år håller vi till på Hotell Birger Jarl i centrala Stockholm

Hur?
Konferensen inleds med lunch och avslutas med lunch. Däremellan konfererar vi, möter andra företagare i branschen, delar ut Svenska Vårds hederspris och äter en god 3-rätters middag samtidigt som vi blir underhållna. Det kommer även att finnas utställare på plats med inspirerande idéer och erbjudanden.

Vad kostar det?
För medlemspriset 995 kronor ingår allt i konferensen: luncher, fika, 3-rätters middag, underhållning och trevligt sällskap. Även icke-medlemmar är så klart välkomna och betalar då ett pris på 1195 kr.

Var kan jag sova?
För den som är i behov av sängplats finns rabatterade priser på hotellet där vi håller konferensen. Boka direkt reservation@birgerjarl.se eller ring bokningen på 08-671 810 och ange bokningskod 2746679. Vi har reserverat 25 hotellrum som kan bokas med rabatterat pris till och med 2019-01-07. Rummen går åt ganska fort så passa på att boka så att ni inte blir utan.

När hålls förbundsstämman?
Förbundsstämman kommer att hållas 6 februari klockan 17.00 och separat kallelse skickas ut två månader innan detta datum.

Facebook
Facebook