Kallelse till Svenska Vårds förbundsstämma 2019

Datum: 7 februari 2019, klockan 17.00

Plats: Hotell Birger Jarl, Tulegatan 8, Stockholm

Anmälan mer information

Handlingar förbundsstämma 2019

Den 7-8 februari bjuder Svenska Vård in till vår årliga förbundskonferens med tillhörande förbundsstämma och middag som går av stapeln på Hotell Birger Jarl centrala Stockholm.

Förbundsstämman hålls i direkt anslutning till förbundskonferensen. Förslag till dagordning finns på denna länk och anmälan sker via länken ovan. Motioner ska skriftligen vara styrelsen tillhanda senast en månad före stämman. För att ta del av Svenska Vårds stadgar klicka här.

Årets tema för konferensen är förnyelse och hur vi tillsammans skapar vård och omsorg i världsklass. Strålkastaren riktas denna gång mot alla våra ambitiösa medlemsföretag och de utmaningar men även möjligheter som finns inom välfärden. Under konferensen kommer du som deltagare ges möjlighet att utbyta erfarenheter, inhämta kunskap och knyta kontakter med medlemmar i Svenska Vård, myndighetsföreträdare, politiska makthavare och andra intressanta gäster. Ett gyllene tillfälle att fördjupa ditt nätverk!

Förbundskonferensen är mötesplats som stärker dig i din yrkesroll. Tillsammans är vi en stark kraft i utvecklingen av branschen och genom att träffas och dela med oss av kunskap och erfarenheter kan vi ta oss an framtidens utmaningar med gemensamma krafter.

Tider för förbundskonferensen
Start med lunch klockan 12.00 torsdagen den 7 februari
Slut efter lunch klockan 13.00 fredagen den 8 februari

Taggar

förbundskonferensFörbundsstämmaSvenska Vård
Facebook
Facebook