Nominera till Svenska Vårds Hederspris 2017

Nu öppnar Svenska Vård för nominering till vårt årliga hederspris. Nominera en person, ett företag, en organisation, en verksamhet eller någon annan som är värd att uppmärksammas för insatser inom vård, omsorg och behandling.

Syftet med Svenska Vårds Hederspris är att uppmärksamma insatser av betydelse för social vård, omsorg och behandling. Insatsen kan vara av större engångskaraktär eller ha pågått under längre tid. Exempel är vård‐, omsorgs eller behandlingsverksamheter, medarbetare i sådana verksamheter, en kommun, en socialtjänst, en privatperson, forskare, politiker, vårdföretagare eller en myndighet. Alla kan nominera. Man kan inte nominera sig själv. Sista dag för nominering är den 15 augusti!

Vinnarens utses av styrelsen för Svenska Vård och uppmärksammas vid en prisutdelning som äger rum i samband med vår Höstkonferens som går av stapeln den 20 - 21 november 2017 i Stockholm. Priset är att vinnaren får skänka 10 000 kr (tiotusenkronor) till ett välgörande ändamål.

Tidigare pristagare är: Ida Cicola och Lova Lakso, LIOP-projektet Familjehemsenheten i Angered, Karin Cederqvist, Flyktingmedicinskt centrum i Norrköping, Sabina Goméz Jansson, samordnare mot våld i nära relationer Kristinehamns Kommun. Johan Ekstam, polis, Polismyndigheten i Värmland. Carl-Axel Palm, ägare, Vingslaget Omsorgs AB. Olivia Trygg, initiativtagare, Stiftelsen Trygga Barn.

Facebook
Facebook