Nu är kansliet igång igen med fullt fokus framåt!

Sedan i mitten av augusti är jag nu igång som förbundsdirektör på heltid. De första veckorna jag bland annat fokuserat på att få en inblick i det aktiviteter som förbundet är engagerade i , få koll på utbildningsverksamheten , kansliets processer samt påbörja kontakter med det allra viktigast - våra medlemsföretag.

I förra veckan började även Marie-Louise Löfdahl arbeta som förbundssekreterare och tar, under en tid framöver på deltid, över delar av de uppgifter som Johan Bartholf servat med i sin roll som Kanslichef.

Det är oerhört viktigt för oss på kansliet att vi ger den bästa medlemsnyttan för just ditt bolag. Tillsammans har jag och Marie-Louise en stor kompetens och erfarenhet av att driva vård och omsorgsbolag inom vår bransch. Kunskap och erfarenhet som vi mer än gärna delar med oss i stora som små frågor för att stötta dig som medlem. Det kan vara allt från myndighetskontakter, IVO-frågor, kvalitetsfrågor, marknad och försäljningsarbete osv osv. Kan vi inte hjälpa till så hittar vi någon i våra medlemsföretag som kan hjälpa dig vidare.

Kansliet kommer kontinuerligt skicka ut info om vad Svenska Vårds arbete som sker inom våra verksamhetsområden. Kom gärna med inputs på vad vi arbetar och självklart vad ni ser att vi framledes behöver fokusera på utifrån Svenska Vårds uppdrag. Vi håller på att bygga upp ett aktuellt mailregister och meddela oss gärna i ett mail om ni vill lägga till mailadresser gällande kollegor som ska medlemsutskicken.

Vill ni bli medlem så hör av dig till mig så ska jag berätta mer om oss, våra förmåner och lyssna av vad Svenska Vård kan stötta just ditt företag. ( Ansökan gör du direkt på hemsidan sedan).

Jag ser stort fram att få möjlighet att lära känna just dig och ditt företag.

//Oscar Rinaldo

Facebook
Facebook