Kvinna och ett barn ler ihop.

Whistleblowing - Ny lag om visselblåsning

Om utbildningen

En ny tvingande visselblåsarlag införs i Sverige 2022 Är din verksamhet förberedd för detta? Svenska Vård ger dig möjlighet att vara förberedd i god tid.

Från den 1 december 2023 ska samtliga privata utförare som har mer än 50 medarbetare också vara skyldiga att ha en visselblåsarfunktion på plats.

Till vem vänder sig dagen? Kursen vänder sig till dig som har en ledningsfunktion inom vård och omsorg samt till dig som arbetar med HR, IT, information och säkerhet och dataskydd

Syftet med dagen

Utbildningsdagen kommer att ge dig grundläggande kunskap om den nya lagens delar och hur man kan förbereda och säkerställa lagefterlevnad i vård och omsorgsverksamheter.

Kursledare

Conny Larsson

Conny Larsson, Singularity Law.

Conny Larsson är advokat och är verksam på Advokatfirman Singularity Law AB. Conny är en entusiastisk föreläsare som har förmågan att förmedla kunskap och information på ett engagerat och intresseväckande sätt. Conny har arbetat med IT- och informationsrättsliga frågor i mer än 30 år. Han har bl.a. varit verksjurist hos Televerket Radio, bolagsjurist hos olika bolag inom Telia-koncernen, bolagsjurist hos Flextronics Network Services, samt verksjurist hos Kronofogdemyndigheten.

Utbildningsdatum

16 september klockan 09.00-13.00, Digital utbildning

Digital ikon i rött

Pris per deltagare

  • 2 750 kronor för medlemmar i Svenska Vård
  • 2 750 kronor för medlemmar i Famna.
  • 4 250 kronor för icke medlemmar.

Priserna är exklusive moms. Begränsat antal platser. Frågor om anmälan: events@svenskavard.se